New Orleans

Erik strosar omkring i New Orleans.

Erik kollar in nanting i ett skyltfonster...

I gar antrade vi sa jazzstaden med varldens storsta hamn, New Orleans.
Pa vagen hit korsade vi Alabama. Mitt i bibelbaltet passade vi pa att besoka en kyrka och drack kaffe i en hala som hette Opp, dar en kvinna glatt konstaterade att hon "direkt horde" att vi var tyskar.

Sitter pa ett risigt hak vid hamnen dar man tyvarr inte kan ladda in bilder fran min nyinkopta kamera. Ska forska atgarda detta problem sa snart som mojligt.
I gar kvall gick vi pa jazzklubb. Vi bor i populara omradet French Quarter med gangavstand till huvudgatan Bourbon Street, dar pubar, affarer och klubbar slass om turisternas uppmarksamhet. Att det var sondag marktes inte, vi har kommit till en riktig partystad.
Sprang in i hotellet vi bor pa av en slump nar vi letade parkering. En ruffig svit i ratt daligt skick (dock en svit). Men va fan, vi betalar 150 spann per person och natt och da ingar en 5 meter lang balkong.

I dag har vi mest traskat runt i och kring de franska kvarteren. Kollade in Superdome dit tusentals offer for Katrina evakuerades och har nu precis klivet av angbaten som tagit oss runt pa Mississippi-flodern i ett par timmar.


Kommentarer
Postat av: Elli

Jag vill också ha gångavstånd till Bourbon Street...

2008-07-22 @ 11:00:14
Postat av: Marianne

Håller med Elli ovan och tycker att eran långa balkong borde kompensera den dåliga sviten! Hoppas ni har bra utsikt! New Orleans verkar vara toppenställe om det till och med är party på söndagar!

2008-07-23 @ 11:30:26
Postat av: Erik

Bilder finns på erikbergin.blogspot.com

2008-07-24 @ 16:34:00
URL: http://erikbergin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0